www.sharpmasolok.hu Ajánlat kérés WEB ÁRUHÁZ Akciók Termékek Közbeszerzés GYIK Kapcsolat

KÉRJE MÉGJOBB AKCIÓS ÁRUNKAT!

Panasonic interaktív tábla

Panasonic UB-T780 interaktív tábla:

Fali szerelvényt tartalmaz
Használatához számítógép vagy notebook és projektor szükséges.
                       
                        Ára: 349.900 Ft+Áfa helyett:           188.900 Ft+Áfa !!!

  Az interaktív tábla olyan, az oktatásban és vállalati környezetben is jól hasznosítható eszköz, amely egy szoftver segítségével kapcsolja össze a táblát egy számítógéppel  és egy projektorral. Annak vezérlése a tábláról lehetséges, illetve a táblára került tartalmak háttértárolóra menthetők.
A táblát egy speciális tollal tudjuk működtetni. A hallgatók motiválásában nagy szerepe van. Az előadások érdekesebbé, vizuálisabbá tehetők!
Az oktató, előadó megszerkesztheti prezentációját, melyben nagy segítség lehet a tábla szoftverébe előre beépített képek és egyéb anyagok.  Böngészhet interneten vagy kivetítheti számítógépén használt összes alkalmazását: word, powerpoint, excell stb. !
A prezentáció alatt az előadó a speciális tollal számítógépes alkalmazásokat indíthat el, írhat vagy rajzolhat a tábla felületére, szövegrészeket emelhet ki. Ahhoz, hogy a hallgatók figyelmüket folyamatosan fenntartsák nem szükséges jegyzetelni, hiszen a táblán lévő információk elmenthetők, kinyomtathatók és akár elektronikus levélben elküldhetők.
A látvány és a lehetőségek pedig össze sem hasonlíthatóak a hagyományos oktatás- és egyéb prezentációtechnikai eszközökhöz viszonyítva. 

www.sharpmasolok.hu Ajánlat kérés WEB ÁRUHÁZ GYIK sharpmasolok@gmail.com +36-30-9-644-215 Vissza a főoldalra!