E-COPY Szerviz Kft. nyomtato és fénymásoló bérlés

E-Copy

Cégünk 25 éve irodatechnikai berendezések, másológépek, hálózati nyomatatók forgalmazásával és szervizelésével foglalkozik.

Cégünk sok éves tapasztalattal és szakértelemmel rendelkező munkatársai segítik Önöket, hogy a dokumentumkezelés, fénymásolás, szkennelés, archiválás és egyéb irodatechnikai problémákat teljes mértékben levegyék a vállukról. Így, Önök az alaptevékenységükre koncetrálhatnak és nagyobb sikereket érhetnek el. Cégünk Sharp Prémium Partner. Az általunk forgalmazott készülékek között nagy hangsúlyt fektetünk a legmagasabb minőségi színvonalat képviselő színes és fekete-fehér Sharp másológépeke. Fontos nekünk a lézer MFP és nyomatók, digitális dokumentumkezelő rendszerek területén élenjáró Kyocera és OKI készülékeinek értékesítése és támogatása.

E-COPY Szerviz Kft. nyomtato és fénymásoló bérlés
1

Miért érdemes fénymásolót, nyomtatót bérelnie?

Sok ügyfelünknek, akik számára egy új készülék megvásárlása túl drága, gazdaságos alternatíva a multifunkciós másológép vagy nyomtató bérlése.

2

Milyen előnyei vannak a bérlésnek:

Nem kell beruháznia egy komoly készülék árába. Egy költséggel letudhatja az összes irodatechnikai kiadását. Számos, nagy értékű opcionális kiegészítőt használhat (például a hálózati színes szkennelésért nem kell fizetnie). Bérleti díjaink tartalmaznak lemásolható nyomatot. Sávosan csökkenő másolati példánydíjunkkal nagy mennyiségnél jelentős megtakarítást érhet el! Bérkészülékes partnereink kiemelt fontosságot élveznek, hiszen nekünk a legfontosabb, hogy a kihelyezett készülékünk ügyfelünket elégedett partnerünkké tegye.

+36 30 964-4215
bankizoltan65@gmail.com
Hét - Csüt 8.00 - 16.00
Pén: 8:00 - 14:00