Mi a lízing?

Új Sharp színes A3-A4 másológépeinket előre számolt, általában 60 havi futamidővel értékesítjük lízing cégen keresztül, üzemeltetői szerződéssel. A 61. hónapban 1 havi díjért a berendezés megvásárolható.

Szükséges-e kaució?

Igen, általában 20-50 ezer Ft kaucióval helyezzük ki bérbe készülékeinket.

Miért érdemes egyedi árakat kérni e-mailben?

Különleges akciós áron adjuk készülékünket a további hosszútávú együttműködés reményében. Telefonon vagy személyes beszélgetés során szakmai tapasztalatunk segítségével a legoptimálisabb készüléket segítünk kiválasztani!

Közbeszerzésben tudnak készüléket és szervizt ajánlani?

Igen! Sharp és Kyocera készülékeket a közbeszerzés nyertes cégeinek szakszervizeként forgalmazunk és szervizelünk!

Le szeretném cserélni, régi-használt készülékemet. Ki tudnának jönni, felmérni az állapotát, értékét? Mit tudnak helyette ajánlani?

Budapesten és 50 km-es körzetében ingyenes állapotfelmérést ajánlunk. Általában be tudjuk számítani a régi készülék árát, vagy díjmentesen elszállítjuk megsemmisítésre! Nálunk mindig van extra akció! Itt biztos a legjobb megoldást találjuk meg Önnek!

Mi a bérlés?

Lízingből visszavett, vagy saját bemutatótermi, felújított készülékeinket helyezzük ki fix alapdíj és példánydíj ellenében.

Foglakozik-e cégük eladással, szervizzel?

Igen, cégünk 1991-ben másológép szervizként kezdte működését.

Ma a Sharp másolók Főforgalmazója, a Sharp Prémium Partnereként, Sharp készülékekkel foglalkozunk. Eladunk Kyocera és OKI nyomtatókat és MFP készülékeket is.

Mit jelent a költségoptimalizálás?

A mai cégeknél a nyomatok árát nem számolják ki előre! Szörnyülködnek a havonta jelentkező tetemes toner, patron árakon! A tintasugaras és lézernyomtatók gyakran fekete-fehérben 10-50,- Ft+Áfa, színesben 30-100,-Ft+Áfát rabolnak ki a zsebünkből A4-es oldalanként!

Másoló alapú készülékek (akár színesben is másol, hálózati nyomtat, szkennel, igény esetén faxol) nyomatköltsége ennek töredéke! Készülékeinkkel a fekete-fehér nyomat 1,39-3,9,-Ft+Áfa, színes nyomat 9,9-19,- Ft+Áfa áron számolható!

Közepes és nagy cégeknél szoftweres és néha hardweres költségoptimalizáló rendszerek segítségégével az egyénenként való havi nyomatok kimutatása is távol tart a pocsékolástól, de ha ez nem segít, dolgozónkén eltérő havi keretösszeg határozható meg!

+36 30 964-4215
bankizoltan65@gmail.com
Hét - Csüt 8.00 - 16.00
Pén: 8:00 - 14:00